iPhone 12 mini з чудовими камерами і чудовим процесором A14 Bionic є одним з найсучасніших флагманських телефонів, які можна купити в компактному розмірі. Але, схоже, він не справляється з дуже простим завданням.

Читайте Знай в Google News!

Багато людей повідомляють, що страждають від проблем з чутливістю сенсорного екрану на екрані блокування iPhone 12 mini. Це не найкращий вигляд для iPhone, не кажучи вже про найкращий маленький телефон, який ми бачили за останні роки.

iPhone 12 mini, скріншот

Користувачі повідомляли про проблему на Reddit, MacRumors і на форумі спільноти Apple. Що стосується самої проблеми, схоже, вона пов'язана з користувачами, які намагаються або провести пальцем вгору від нижньої частини екрана блокування, або при натисканні кнопок ліхтарика і камери.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.