Ілон Маск хотів би поговорити з менеджером з тестування на коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

У ці вихідні генеральний директор SpaceX виступив з ще однією проблемною гілкою в Твіттері, на цей раз з серією необізнаних заяв про точність діагностичних тестів COVID-19. Мільярдер запитав, як могло бути отримано два негативних і два позитивних результати в результаті чотирьох експрес-тестів на антигени.

Емма Белл, яка спеціалізується на" біоінформатиці", зробила знімок екрана з твітом Маска, пояснив, чому він так помилявся, а потім випадково упустив руйнівне прізвисько року: Космічна Карен.

Твіт Белла став вірусним, і легко зрозуміти, чому: чим більше ви думаєте про це, тим більше Маск являє собою космічну Карен.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

У США ім'я "Карен" використовується в мережі, щоб висміяти людину за грубість. "Карени" думають і діють у своїх власних інтересах, не замислюючись про те, як виклик поліцейських, скарга менеджеру або сумнів у достовірності наукових даних може вплинути на інших. Як вказує Белл, Карен вкрай важливо називати" щось підозріле " мільйонам послідовників, припускаючи, що ваш особистий досвід являє собою достатньо інформації, щоб поставити під сумнів передовий досвід вчених.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft готова здивувати геймерів. Повідомляється, що компанія хоче купити кілька ігрових студій, щоб в майбутньому зробити більше ексклюзивів для консолей Xbox і ПК.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск розповів про симптоми коронавірусу, яким він захворів. На щастя, відчуває він себе не так вже й погано. Геній-мільярдер повідомляє, що він відчуває нежить, але також і головні болі.

Також Знай.uа повідомляв, стриммери почала масовий протест проти Twitch. Повідомляється, що нові правила на сервісу забороняє включати музику, захищену авторськими правами, так що більшість з геймерів почали вести свої летсплеі в повній тиші.