Ілон Маск дав позитивний результат на Covid-19, написав він сьогодні в Твіттері.

Читайте Знай в Google News!

І, що дивно, є і негативний тест.

Якщо Ілон Маск дійсно позитивно ставиться до Covid-19, це не викличе здивування в мережі. Маск, який каже, що у нього " симптоми типової застуди ... поки нічого незвичайного", досить безцеремонно поставився до Covid-19, в тому числі залишив свій завод у Фрімонті відкритим в порушення місцевих правил на ранньому ЕТАПІ пандемії.

Твіт Маска припускає, що принаймні одна з форм тестування на Covid - 19 серйозно неточна. Але лікар каже, що неправильно розуміє результати і, ймовірно, використовує неправильний тест.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Маск згадує тест BD Veritor, який повинен показати результати за 15 хвилин на основі мазків з носа. Він ще не був схвалений або схвалений FDA і тільки на початку використання через поточну надзвичайну ситуацію глобальної пандемії.

"Антигенні тести сумно відомі своєю нечутливістю", - говорить доктор Ейбл Лоуренс, професор клінічної імунології та ревматології. "Насправді це неправильне використання тестів на антигени ... 50% чутливість означає, що тест дасть позитивний результат тільки в половині випадків, навіть якщо у людини дійсно є коронавірус. Саме це і сталося".

Тести на антигени шукають білки, які живуть на поверхні вірусу SARS-CoV-2, і часто дають неправильні результати з похибкою 10-20%. Д-р Лоуренс каже, що перевага тестів на антигени полягає в швидкості та доступності на місці без будь-якого обладнання. Така швидкість може допомогти медичним фахівцям дати зелене світло лікуванню або вступу в спеціалізовані установи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що космічне агентство NASA виявило наявність води на місяці, причому у величезних кількостях. Звичайно, щоб переконатися в цьому, потрібен як мінімум дрон, так як за заявою вчені, вода криється в тіні.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилося фото, на якому м'яч настільного тенісу левітує над консоллю Xbox Series X, так як потоки повітря з вентиляції змушую м'яч перебувати в повітрі.

Також Знай.uа повідомляв, компанія BMW представила новий електричний скутер, який сподобається любителям сміливого дизайну, а також доставщикам їжі. Про ціни і дату виходу поки говорити рано.