Індустрія смартфонів швидко розвивається, і невідомо, що буде далі. Останнім часом ми стали свідками того, що багато хто вважатиме "апаратним стеком", особливо в таборі Android.

Схоже, що виробники змушені пропонувати нові інновації. Деякі виробники встановлюють обладнання на ці пристрої, і користувачі ніколи не використовують їх повною мірою. За останні кілька років відділ камери інтенсивно розвивався. Якість зображення поліпшується, але збільшується і кількість сенсорів камери. Згідно з недавнім звітом, смартфони з 8-ма задніми камерами-це новий напрямок розвитку.

Читайте Знай в Google News!

У 2020 році установка з трьома або чотирма камерами більше не є винятком. Тим не менш, у нас є кілька камерофонів Penta, і, очевидно, це далеко не межа. Що стосується китайського виробника сенсорних екранів і модулів камери, Lens Technology, то він вже над чимось працює. Компанія Lens Technology, заснована в 2003 році Чжоу Цюньфеєм, поставляла, зокрема, Apple, Samsung і Huawei. Наприклад, екран Apple Watch поставляється компанією Lens Technology.

Наприкінці травня 2020 року компанія Lens Technology Co. Ltd зареєструвала дуже видатний патент на дизайн на своїй батьківщині, в Китаї. Патент був затверджений 2 жовтня 2020 р., а також включений в базу даних WIPO.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Це футуристичний смартфон з повноекранним екраном. Внизу видно фізична кнопка, яка красиво інтегрована в екран. Немає ні виїмки для Селфі-камери, ні камери з дірочками, ні спливаючої камери-передня камера може перебувати під екраном.

На передній панелі немає ніяких камер, а на задній-повно камер. На кожному куті пристрою встановлено не менше 2-х камер, а між ними - спалах. Всього на задній панелі 8 камер і 4 спалахи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск набирає співробітників для нової фабрики в Німеччині з виробництва електрокарів Tesla. Повідомляється, що Маску потрібні "інженери-аси", які зможуть налагодити виробництво авто.

Як повідомляв Знай.uа, Sony PlayStation 5 показали перегрітою на одній з виставок. Користувачі Мережі сприйняли це фото як недолік консолі. Втім, варто врахувати, що консоль перебувала замкненою в підставці для телевізора, так що охолоджуватися в звичайному режимі вона не мала можливості.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Panasonic розробила унікальний пилосос для метро. Новинка зможе піднімати впали бездротові навушники.