alyona alyona шукає героїв для свого нового музичного відеокліпу серед українських шанувальників за допомогою конкурсу GIF у Viber

"Листям шелести, жолудями тряси, корені відривай, стовбуром помахай" - всі охочі можуть приєднатись до реперки у першому конкурсі GIF та стати частиною нового кліпу alyona alyona

Київ, 4 листопада 2020 року - Завжди відкрита, щира та весела улюблениця мільйонів, alyona alyona підготувала сюрприз для своїх фанатів, який надасть їм можливість дізнатись більше про творчість артистки. Разом із Rakuten Viber українська хіп-хоп виконавиця відкриває завісу (а точніше екран) свого нового творчого проекту всім тим, хто бажає разом із нею підкорити музичну сцену.

Коли одна з найперспективніших українських співачок сучасності та найпопулярніший додаток в країні об’єднують свої сили, можна з упевненістю сказати про те, що буде магія. Усі, хто слідкує за творчістю alyona alyona у Viber та ловить ритм під її пісні, зможуть вийти на віртуальну сцену та проявити себе та свою творчість, просто створивши GIF за допомогою телефону відповідно до конкурсного завдання з 4 легкими танцювальними рухами, та прийняти участь у конкурсі.

Взяти участь у проєкті дуже просто. Для цього необхідно:

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Показати ще
  • Створити власний GIF у Viber, повторивши рухи, які alyona alyona опублікувала у своїх соціальних мережах;
  • Надіслати готову роботу адміністратору спільноти alyona alyona у Viber.

Найкреативніші GIF за підсумками кожного дня конкурсу будуть опубліковані в офіційній спільноті alyona alyona у Viber. Переможці кожного дня конкурсу, які отримають найбільшу кількість лайків після завершення голосування, потраплять до нового кліпу виконавиці. Конкурс буде тривати два тижні — з 2 по 15 листопада. Відбір та публікація найкращих GIF буде відбуватись щодня, а пісня та готовий кліп alyona alyona разом із роботами переможців вийде вже наприкінці листопада.

Мене дуже зацікавила ідея Viber, зняти кліп, в якому учасниками можуть стати всі бажаючі. Люди, яких я можу обрати онлайн, кожен, хто просто зніме гіф. Це дуже класно, бо зараз, під час карантину, коли всі знаходяться в емоційному занепаді, люди зможуть активізуватися і отримати дозу позитиву. Це дуже круто, коли щось може підняти тобі настрій і хіба це не привід, щоб знімати такі оптимістичні відео. А кожен, хто зніме гіф, буде для мене героєм, і хочеться, щоб цей героїзм проявився у моєму кліпі разом з Viber” - ділиться своїми враженнями alyona alyona.

Ми з нетерпінням чекаємо на початок спільного конкурсу з alyona alyona, який надасть можливість її українським фанатам стати частиною чогось більшого. Наша команда працює для того, щоб люди були ближчими до того, що для них важливо — інших людей, спогадів, приємних речей та, звичайно, музики. Ми вважаємо, що цей проєкт, безсумнівно, продемонструє силу поєднання мистецтва та технологій задля створення чудового нового цифрового контенту”, - стверджує Даніела Іванова, директор з розвитку бізнесу Rakuten Viber Europe.

Більше інформації про конкурс можна знайти тут: https://alyona-alyona.club/

Про Rakuten Viber

Viber — додаток для дзвінків та обміну повідомленнями, що дозволяє людям залишатися на зв'язку, ким би вони не були і де б не знаходилися.

Наші користувачі по всьому світу відправляють один одному безкоштовні текстові повідомлення, роблять відеодзвінки, спілкуються у групових чатах, взаємодіють з улюбленими брендами та відомими людьми, а також стежать за їх оновленнями. Ми гарантуємо користувачам нашого додатку свободу і безпеку спілкування.

Viber є частиною Rakuten Inc., світового лідера у сфері електронної комерції та фінансових послуг. Додаток виступає офіційним месенджером футбольного клубу «Барселона», а також офіційним додатком для дзвінків та обміну миттєвими повідомленнями баскетбольного клубу Golden State Warriors.

Почніть користуватись Viber сьогодні та отримайте максимум вражень від найкращого сервісу для спілкування у світі.