Apple просто змусила своїх конкурентів зникнути-у всякому разі, у власному роздрібному магазині. Як повідомляє Bloomberg, компанія раптово припинила продаж аудіопродукції Bose, Logitech і Sonos, включаючи популярні навушники з шумозаглушенням Bose, які майже напевно стануть прямим конкурентом навушників, про які Apple неодноразово заявляла, що коли-небудь буде готова анонсувати.

Читайте Знай в Google News!

В результаті вилучень сторінка продуктів Apple Store "навушники і колонки" тепер повністю складається з пристроїв Apple, і ніяких конкуруючих виробників не виявлено. І Bloomberg повідомляє, що співробітникам Apple було наказано прибрати ці продукти і з звичайних роздрібних полиць.

Apple, apple

Bose і Logitech підтвердили Bloomberg, що Apple більше не буде продавати свої аудіопродукти.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали найпопулярніший додаток за вересень на смартфонах. Звичайно ж, мова йде про TikTok, додаток, який користується неймовірною популярністю і створює сильну конкуренцію Facebook і Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, популярний актор Кіану Рівз знову засвітився в ігровому трейлері Cyberpunk 2077. Варто відзначити, що гра стане доступною вже 19 Листопада, якщо розробники знову не перенесуть вихід проекту, чого геймери ну точно не хочуть.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla побила власний рекорд з поставками авто. Варто відзначити, що це все на тлі пандемії, коли в усьому світі вирує криза.