Honda Fit - це не той автомобіль, який ви зазвичай обираєте для бездоріжжя, але приклад, показаний у цьому відео, дещо відрізняється від тих, які зазвичай можна побачити на міських вулицях.

Цей синій Fit належить Whatzs Production і є моделлю 2015 року. Явно прагнучи додати універсальності автомобілю, блогер оснастив його купою позашляхових деталей, які роблять його набагато краще підходить для дослідження пустелі, ніж базова модифікація.

найбільша зміна - це набір 30-дюймових всюдихідних шин і нових коліс. Є також шноркель від Toyota Land Cruiser, розкльошені крила від Jeep Cherokee, нова передня панель, кріплення для запасного колеса, причіпний пристрій і дві каністри. Наскільки ми можемо судити, автомобіль, як і раніше, має передній привід, але з відносно рівним і сухим грунтових дорогах передній привід може виконувати свою роботу більшу частину часу.

Відео з подорожжю можна побачити нижче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.