Skoda випустила нові подробиці, фотографії і відео про свій перший в історії повністю електричному автомобілі, майбутній Enyaq iV. До речі новинка буде поставлятися як з заднім приводом, так і з повним. У своїй самої щедрою специфікації Skoda Enyaq iV обіцяє запас ходу до 500 кілометрів на одному заряді батареї. Однак, до тестів це смілива заява.

Skoda Enyaq, автоцентр

Skoda не дає докладних відомостей про розміри акумуляторів або віддачі електродвигунів, але можна з упевненістю сказати, що вони будуть схожі з показниками Volkswagen ID.3 і ID.4. До того ж, цей кросовер буде приблизною в такий же ціновій категорії, як і електрокари від німців. Чеський бренд стверджує, що Enyaq iV буде пропонувати всі опції і функції, властиві автомобілів Skoda. У мережі з'явилися фото новинки, але ось корпус в камуфляжі.

Ми не можемо заглянути всередину, але автовиробник говорить про 13-дюймовому дисплеї і про сучасні можливості підключення.

Очікується, що новинку покажуть публіці вже до кінця цього року.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.