Мисливці за інопланетянами помітили білий об'єкт, який, як стверджують деякі, був НЛО. Він вилітав з жерла вулкана Попокатепетль, недалеко від Мехіко. Спостереження проводилося на веб-камерах, які постійно контролюють вулкан заввишки 5426 метрів, в народі званий Ель-Попо.

Про це пише Daily Express.

Теоретики змови стверджують не тільки, що передбачуваний НЛО є «стовідсотковим доказом» прибульців, але і те, що мексиканський уряд вступає в змову з інопланетянами.

Відомий шукач НЛО Скотт Уорінг стверджував, що НЛО мав ширину близько 50 метрів, і що інопланетяни використовували вулкан в якості бази протягом деякого часу.

Скотт Уорінг написав у своєму блозі ET Database: «Тут ми бачимо здобич живої камери вулкана Попокатепетль. Чоловік спіймав великий НЛО, що виходить з устя вулкана і рухається в космос.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

«Древній вулкан є домом для інопланетної бази в 5-6 км нижче поверхні, розміром з ціле місто.

НЛО в Мексиці \\ кадр з відео

«НЛО часто можна побачити наживо, вони вилітають з вулкана і повертаються в нього. Це просто ще один доказ того, що база інопланетян існує і що інопланетяни мають дуже великі космічні кораблі».

«У гирла вулкана близько 600 метрів в поперечнику. Це робить цей НЛО близько 50 метрів в поперечнику. Це 100% доказ того, що інопланетяни використовують цей вулкан, щоб проникнути на базу глибоко внизу».

«Цілком можливо, що мексиканський уряд уклав угоду з інопланетянами, щоб дозволити їм постійно використовувати цю область».

Це не перший випадок, коли Скотт Уорінг заявив, що в Ель-Попо живуть інопланетяни.

НЛО в Мексиці \\ кадр з відео

Аналогічне відео в минулому році з YouTube-каналу UFO Mania показало, як яскравий бумеранг світла повільно рухався вгору по схилу вулкана, перш ніж він раптово зникнути.

Скотт Уорінг сказав про це спостереженні: "Ось дивовижне спостереження НЛО бумеранга, що виходить з вулкана в Мексиці.

"НЛО повільно рухається вгору з боку вулкана, потужно світячись, продовжуючи підніматися і зникати над вулканом.

"Це 100% доказ того, що в 5 км нижче цього вулкана є база прибульців, як вважають багато дослідників НЛО і я".