Розробники бенчмарку Master Lu підвели підсумки першого кварталу 2020 року, опублікувавши рейтинг найбільш продуктивних смартфонів за цей період. Більшість місць у першій десятці зайняли китайські пристрою, і це не дивно, адже Xiaomi і Huawei віпускают топові смартфони за досить низькими цінами.

Топ 10 лычших смартфонів березня, gizchina

Перше місце зайняв ігровий смартфон Nubia Red Magic 3, який дебютував кілька тижнів тому. Пристрій отримало 535 514 балів, що на сьогоднішній день являється практично рекордом, за винятків ігрових смартфонів, які з'явилися на ринку трохи раніше.

На другому місці з 508 178 балами виявився Oppo Find X2 Pro. Трійку лідерів замкнув Xiaomi Black Shark 3 Pro - він отримав 497 767 балів. Відзначимо, що останній в трійці є ігровим гаджетом.

Топ 10 кращих смартфонів березня, gizchina

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У першу десятку також увійшли Samsung Galaxy S20 +, Xiaomi Mi 10 Pro, Realme X50 Pro, Vivo Nex 3S, Iqoo 3 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra і Redmi K30 Pro. Всі смартфони базуються на SoC Snapdragon 865 - за результатами тестування вона є найбільшою на ринку. Потім йде Snapdragon 855 Plus і закриває трійку кращих Kirin 990 5G. Нагадаємо, що в квітні покажуть як iPhone SE 2, так і OnePlus 8, які точно потраплять в десятку кращих гаджетів місяці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi готова представити довгоочікуваний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5. За заявами інсайдерів, браслет отримає підтримку NFC, а також потужний захист від ударів Gorilla Glass 5, що точно порадує покупців. За новинку попросять в районі 1000 гривень, а от вихід запланований на початок літа.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung завершила дизайн майбутнього смартфон Galaxy Fold 2. Звичайно, він буде складним, і з телефону перетворюватися на повноцінний планшет. Що стосується змін, компанія збільшила екран, але зменшила розміри самого корпусу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple повідомила про зниження прибутку на продажах своїх ноутбуків. Звичайно ж, причиною стала пандемія, так що незабаром компанія повернеться до своїх звичайних показниками, коли людство переможе вірус.