Представлені перші офіційні фото Skoda Kamiq GT. Відзначимо, що новинка вже з'явиться у продажу до кінця 2019 року, а цінник буде всього лише 16 500 доларів. Відмінна новина для тих, кому вже набридли Duster, і вони хочуть чогось нового.

Skoda Kamiq GT, автоцентр

Слід зазначити, що мова йде про китайської версії Kamiq, яка суттєво відрізняється від європейського тезки по дизайну. Передня частина кросовера витримана в дусі Skoda Scala. До того ж, кросовер Шкода для Китаю крупніше – 4409 мм в довжину при колісній базі в 2610 мм

Звичайно ж, дизайн відрізняється від європейської версії, так як переваги у жителів Китаю і Європи кардинально різні, якщо мова йде про авто.

Skoda Kamiq GT, автоцентр

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Очікується, що новий кросовер Шкода отримає два бензинових двигуна: 1,5-літрову 111-сильну атмосферну четвірку і 1,2-літровий турбомотор на 116 к. с. На вибір запропонують 5-ступінчасту механічну КПП або 7-ступінчастий робот DSG. А ось привід буде виключно переднім. Залишається дочекатися її виходу, що дізнатися, яким насправді буде автомобіль.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.