Компанія Kano анонсувала партнерство з Microsoft, в рамках якого вона має намір пропонувати свій перший комп'ютера категорії “зроби сам”, що працює під управлінням Windows 10. Звучить дуже дивно, але така система зробить ноутбуки доступними кожному.

Пристрій під назвою Kano PC розміщене в центральному блоці, схожому на Computer Kit Touch від тієї ж компанії, але самі компоненти відрізняються.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Новинка обладнана 11,6-дюймовим сенсорним дисплеєм (роздільна здатність зображення поки не уточнюється), 4-ядерним процесором Intel Atom x5-Z8350 з частотою 1,44 ГГц, оперативною пам'яттю об'ємом 4 ГБ і сховищем ємністю 64 ГБ. Екран не такий вже і великий, але якщо врахувати вартість ноутбука в 300 доларів, такі характеристики вже здаються привабливими.

Також в наявності є слот для установки карти пам'яті microSD, 3,5-міліметровий звуковий роз'єм, по одному порту USB 2.0, USB 3.0 і HDMI. В комплект поставки включається обкладинка з інтегрованою клавіатурою. Все це виглядає як повноцінний ноутбук, який здатний виконувати всі заявлені функції від лептопа.

Але пристрій поставляється в розібраному вигляді. Повідомляється, що ноутбук можна зібрати самостійно, якщо слідувати інструкції, яка входить в комплект. Коли гаджети з'являться на прилавках - не повідомляється.

Нагадаємо, що компанія Apple суттєво оновила сервіс Apple Maps. Для користувачів iOS 13 це приємний подарунок, так як компанія практично з нуля створила популярний додаток, щоб конкурувати таким сервісом Google Maps. Відзначимо, що компанія використовувала тисячі автомобілів з камерами на даху, щоб збільшити точність навігації сервісу.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран. Компанії довелося зняти з продажу цей девайс, і доопрацювати його. Тепер же смартфон вартістю 2000 доларів готовий до виходу у виправленому стані.

Також Знай.uа писав, що iOS 13 отримає круту функцію, яка стане в нагоді абсолютно кожному користувачеві. Серед іншого, нова технологія дозволить економити інтернет-трафік, що ніколи не буває зайвим.