Компанія Microsoft визнала наявність черговий проблеми з оновленнями, випущеними для ОС Windows 10. На цей раз техногигант описав можливу проблему, пов'язану з функцією відновлення системи після установки оновлень Windows 10.

Компанія попередила користувачів, що після оновлення може з'явитися “синій екран смерті”, який змусить користувачів зробити відкат ОС до попередньої версії. Втім, компанія повідомила, що нічого страшного немає. Повіримо на слово.

Помилка виникає під час завантаження ОС, коли існуючі драйвери не збігаються з каталогами в реєстрі. В цьому випадку процес перезавантаження комп'ютера зупиняється. Будемо сподіватися, що користувачі не залишаться без особистих файлів після оновлення, як це вже було восени 2018 року, коли нова версія ОС видалила особисті дані сотні мільйонів користувачів, а повернути їх вже неможливо.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.