Компанія Google висміяла Apple в новому рекламному відео. Ролик є демонстрацією можливостей навігації Google Maps з використанням режиму додаткової реальності в новому смартфоні Pixel 3a. Опублікований ролик на YouTube-каналі Made by Google. Досить цікаве відео, і короткий. Але у Google вистачило кмітливості висміяти свого головного конкурента - Apple і Навігація.

відео екран поділений навпіл, і ліва сторона демонструє звичайну картку в якомусь з iPhone X, а права - AR-карту в Pixel 3a. Звичайно ж, Google показала перевагу власного проекту над конкурентами.

Також у ролику, порівнюючи пристрої, що приводяться ціни - "яблучний" гаджет оцінений в 999 доларів, в той час, як "бюджетний" флагман Pixel 3a - в 399 доларів. Не виключено, що Apple вже готує відповідне відео, які покаже Google з іншого боку.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.