Компанія Xiaomi анонсувала смартфон Redmi Note 7S. Цей смартфон просто поліпшена версія звичайного Redmi Note 7, але з деякими фішками.

7S є копією китайської версії смартфона Redmi Note 7 для індійського ринку, де спочатку продавалася версія зі здвоєною камерою на 48 і 2 Мп. Новий варіант відрізняється другою камерою з датчиком на 5 Мп, що поліпшить якість знімків.

Апарат також оснащений 6,3-дюймовим IPS LTPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2340:1080 пікселів, яскравість 450 кд/кв.м, контрастність 1500:1 і 84% колірного простору NTSC, процесором Snapdragon 660, 13 Мп фронтальною камерою, акумулятором на 4000 маг з підтримкою швидкої зарядки від адаптера потужністю 18 Вт, портом USB-C і 3,5-мм роз'ємом для навушників. Процесор далеко не топовий, але це дозволило знизити ціну на пристрій, і зробити його по-справжньому бюджетним.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Версія Redmi Note 7S з 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ флеш-пам'яті обійдеться в 160 доларів, а варіант на 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті – в 190 доларів. За таку ціну кожен бажаючий може дозволити собі відмінний смартфон. І хоча він створений для ринку Індії, є дуже велика ймовірність, що смартфон з'явиться і в Україні найближчим часом.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.