Італійський виробник спортивних автомобілів Ferrari, який більше за всіх заробляє на кожному проданому авто, відкликає з китайського ринку 2071 машину з-за несправності подушок безпеки. Про це повідомило Державне управління по регулюванню ринку КНР. Судячи з усього, навіть цей виробник не завжди перевіряє власні авто, цінники яких просто шокують світ. Однак, за таку ціну компанія гарантує люксовий якість і преміальну продукцію.

Кампанія зачіпає імпортовані в країну автомобілі, випущені в період з 8 квітня 2013 року по 28 листопада 2017 року. У цих машинах фронтальні подушки безпеки для пасажирів, поставлені японським виробником Takata. Однак, ці подушки працюють не так, як хотілося б виробнику.

Виготовлені Takata подушки безпеки при аварії можуть розкритися з дуже великою силою і стріляти у водія і пасажирів шматочками пластику та металу. За даними NBC, з-за подібних інцидентів по всьому світу загинули понад 20 людей, сотні отримали поранення.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Відгук почнеться 1 липня. Ferrari замінить проблемні деталі безкоштовно. Проте, репутація вже зіпсована.

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.