Найближчим часом очікується дебют нового фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4. У мережі з'явилися фотографії пристрою, які були явно взяті з інструкції по експлуатації.

Сертифікація Xiaomi Mi Band 4 тайванським державним агентством NCC дозволила дізнатися, що четверте покоління отримає підтримку Bluetooth 5.0 і більш ємний акумулятор - маг 135 замість 110 маг.

Серед іншого, в очі кидається змінений дизайн кнопки. Новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 буде розпізнавати шість різних видів фізичної активності (плавання, ходьба, біг і т. д.). Також він буде підтримувати роботу з голосовим асистентом, завдяки чому його можна буде використовувати для управління домашніми приладами екосистеми Xiaomi Miija. В теорії, цей браслет створений для любителів активного відпочинку, так що новинка точно сподобається мільйонам користувачів.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Під час програвання музики на екрані браслета буде відображатися не тільки назву композиції, але і основні кнопки для перемикання треків, регулювання гучності і припинення/продовження відтворення. Можна сміливо заявити, що отримав браслет функції розумних годин.

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.