Військово-повітряні сили США в Іраку вперше застосували в бою, истребители-невидимки F-35A Lightning II. Цей літак має в собі всі передові технології, які використовуються для ведення сучасного бою.

Атака повітряних бортів нового типу була націлена на тунелі в горах Хамрин, де, за даними розвідки, зберігався арсенал ісламських бойовиків. Головною відмінністю американських літаків F-35 експерти називають технологію “стелс”, яка знижує видимість борти для радарів, тим самим даючи перевагу на полі бою.

На таких бортах часто встановлюється високоточна зброя, вони мають підвищену маневреність. Винищувач F-35A з лінійки примітний тим, що зліт його може проводитися тільки з наземної злітної смуги, що трохи позначиться на його зручність і транспортуванні. Втім, ЗМІ США вже відзвітували про тестування винищувача, так що немає сумнівів, що все пройшло гладко.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Раніше Знай.ua повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.