Відразу кілька незалежних джерел повідомило, що Samsung відклала запуск складного смартфона Galaxy Fold в Китаї. Відзначимо, що це було цілком очікувано, так як смартфони почали ламатися через 2 дні після експлуатації. На репутацію компанії це вплинуло, як і на ставлення до гнучких смартфонів вцілому. Очевидно, що ця модель була експериментальною, але коли користувач заплатив за смартфон 1800 доларів, він повинен відповідати своїй вартості.

Як повідомляється, на 23 і 24 квітня Samsung планувала спеціальні заходи в Гонконгу та Шанхаї з нагоди початку продажів Galaxy Fold в Китаї. Але обидва ці заходи були скасовані і поки що нові дати не називаються. Ніяких додаткових роз'яснень і коментарів від прес-служби Samsung поки не надходило. Однак, все стало очевидним.

Нагадаємо, на ринку США Samsung Galaxy Fold буде коштувати від $1980, що дає нам зрозуміти, що девайс зможе дозволити собі далеко не кожен. Проте чи потрібен він нам насправді - кожен вирішує самостійно.

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.