3D-дизайнер Майкл Бибин, який раніше значився в Rockstar, побічно підтвердив, що компанія вже почала розробку Grand Theft Auto VI. Про це повідомив DSOGaming з посиланням на сайт-візитку Бибина. Це підтверджує чутки про те, що нова частина легендарної гри вже в розробці. Правда, з'явиться проект на прилавках не в цьому році. Компанії необхідно створити гру, яка затьмарить навіть GTA V, яка вважається найкращою в світі грою, суя щодо проданих копій.

В резюме дизайнера була відмітка про те, що він створював машини для п'ятої та шостої частин. Пізніше він видалив цю інформацію, але в матеріалі DSOGaming залишився скріншот. Ім'я Бибина також є в титрах Red Dead Redemption 2, тому що раніше він працював в Rockstar. Для геймерів це чудова новина, так як на різних тематичних форумах все ж були суперечки про те, чи буде компанія займатися розробкою нової серії гри. Ймовірність випустити провальну гру дуже великі.

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.