Компанія OnePlus 23 квітня офіційно назве дату презентації своїх прийдешніх флагманських смартфонів OnePlus 7 Pro і OnePlus 7. Однак, в мережу злили характеристики флагманів. Швидше за все, вони підтвердяться вже на презентації.

Згідно отриманої інформації від інсайдерів, головний модуль задньої камери OnePlus 7 Pro заснований на 48-мегапиксельном сенсорі. Його доповнить 8-мегапіксельний модуль з телефото об'єктивом (f/2.4), який забезпечить 3-кратне збільшення. Для зйомки загальних планів призначений третій модуль на базі 16-мегапіксельного сенсор зі надширококутним об'єктивом (f/2.2). По суті, цей смартфон зможе обійти навіть Huawei P30, який отримав кращу камеру в світі. Однак, чи буде ця камера працювати добре, і зможе нейромережа якісно обробляти ці фото - покаже час.

Така конфігурація камер буде доступна і в модифікації OnePlus 7 Pro 5G, яка, як видно з назви, отримає підтримку зв'язку 5G. Про ціну поки говорити рано, але вартість девайс стане відомою вже 23 квітня, від самих розробників.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.