Не секрет, що компанія Xiaomi запланувала на 23 квітня презентацію, на якій повинні представити новий телевізор (а можливо, відразу кілька моделей). Але виявилося, що він не буде дебютантом у цей день. Компанія почала масово виробляти пристрої, які не мають ніякого відношення до смартфонів, або іншим робочим гаджетів. Однак, у корпорації відмінно виходить створювати гаджети, які знадобляться для звичайного користувача.

Xiaomi опублікувала рекламний постер, на якому зображено одразу 9 нових продуктів. Судячи по зображеннях, це кілька колонок, лампа, ваги і, можливо, роутер. Втім компанія не планує зупинятися, і в цьому році покаже ще купу цікавих новинок, які відрізняють їх від гаджетів конкурентів.

На ваги натякає і інший постер MiJia. По зображенню незрозуміло, що це таке, але воно опубліковано акаунтом розумних ваг Xiaomi.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ще один постер рекламує той самий телевізор, який нескромно називають “твором мистецтва”. “цього разу ніякого відстані між двома сторонами твори мистецтва”, — говорить слоган. Це означає, що телевізор буде дуже тонким. Звучить дуже цікаво, але це дає зрозуміти, що компанія впевнена в своїх гаджетах.

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.