Відбувся реліз нової версії месенджера WhatsApp. Раніше, його можуть завантажити і встановити на свій гаджет власники пристроїв на iOS і Android.

На даний момент нововведення є тільки в тестовій бета-версії програми, але вже в найближчі кілька тижнів зустріти таку нову функцію гарантовано можна буде зустріти і у фінальній.

Як стало відомо, тепер всі користувачі можуть використовувати свої біометричні дані для захисту інформації від сторонніх. Для когось це може бути вкрай актуальним і корисним.

Для того, щоб захистити особисті дані користувачів розробники додали в своє програмне забезпечення підтримку спеціальної функції, яка являє собою захист входу в програму за допомогою сканера відбитків пальців, сканера райдужної оболонки ока або ж сканера особи.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Користувач, в залежності від моделі смартфона, пропонується на вибір декілька варіантів. При включенні такого захисту при кожному запуску WhatsApp доведеться проходити ідентифікацію.

Таким чином здійснюється захист інформації в середині месенджера від сторонніх також є можливість налаштувати автоблокирование. Приміром, щоб не блокувати WhatsApp при його згортання можна встановити час очікування на рівні декількох хвилин або навіть годин.

Розробники стверджують, що при активації даної захисту можливість робити скріншоти в середині програми пропаде. Це зможе убезпечити користувачів від потенційних зловмисників, щоб ті не змогли зберегти чужі дані.

Раніше повідомлялося, що фанатів продукції Купертинской компанії Apple чекає радісна новина. Так, в інтернеті опублікували інформацію про новому iPhone, який, за прогнозами експертів, може з'явиться у продажу вже в другій половині поточного року.

Нагадаємо, у мережі презентували новий iPhone.

Як повідомляв Знай. ua, Google перетворила бракований Pixel 3 в десять нових смартфонів.

Знай. ua писав, що стало відомо, що роблять з iPhone після "смерті".