У мережі вже кілька місяців поспіль з'являються чутки і витоку про доладному смартфоні Motorola Razr. Схоже, що його дата презентації вже близько, про що свідчить нова інформація в мережі.

Пристрій помітили в базі даних сайту Bluetooth SIG з номером моделі XT2000-1. Сертифікація підтвердила назва смартфона, але його характеристики в документах не вказані. Тим не менш, ми вже знаємо їх завдяки попереднім витокам. Тепер ми точно знаємо, що цей смартфон буде гнучким, і це чудова новина, так як ринок складних пристроїв починає формуватися, що дає можливість вибирати серед виробників і моделей.

Зазначимо, що смартфон отримав корпус розкладачки. Йому приписують процесор середнього рівня Snapdragon 710 з максимальною тактовою частотою 2.2 ГГц, 4/6 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і акумулятор на 2750 маг з фірмовою швидкої зарядкою TurboPower на 27 Вт. На диво, девайс не отримає топовий процесор. Будемо сподіватися, що начинки вистачить, щоб робота була плавною на обох екранах одночасно.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Що стосується ціни, вона не може не дивувати: за апарат попросять близько 1500 доларів.

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.