Xiaomi розкрила головний секрет смартфона Mi Mix 4. Відзначимо, що компанія уміє дивувати публіку, і цей смартфон теж не стане винятком. Новинка від Xiaomi відноситься до експериментальної серії, тому очікувати від нього можна все що завгодно. У хід можуть піти і ті функції, які раніше здавалися фантастикою.

За попередньою інформацією, Xiaomi Mi Mix 4 обладнують складним екраном, а також 60-Мп камерою — судячи з усього, гонка за мегапікселями знову набирає обертів і Xiaomi буде намагатися вдосконалювати камеру. Причина такого умовиводу в скріншоті з сервісу Alipay. Судячи з усього, компанія не намагається зробити цей смартфон доступним для кожного, але зможе здивувати публіку смартфоном, який буде змінювати форму, але при цьому позбавиться від цінника в 2 тисячі доларів, як в інших гнучких флагманів.

Передбачається, що екран моделі буде складним, як у моделі Xiaomi Mi Fold. Однак на даний момент точної інформації про смартфон Xiaomi немає, так що варто дочекатися нових подробиць.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.