Компанія Google створила в інтернеті перше цифрове кладовище, на якому “поховані” зняті з виробництва продукти. На сьогоднішній день кладовищі складається з 149 мертвих продуктів 129 сервісів, 11 додатків і 12 апаратних продуктів. Судячи з усього, таким чином, компанія хоче висміяти власні помилки, і показати, як корпорація намагалася змінити світ, але всі спроби були приречені на провал.

Всі вони були створені за 21 рік існування компанії. Сам сайт отримав назву “Убиті Google” — Killed By Google. Кладовище містить описи “похованих” продуктів з датами народження і смерті. Варто зазначити, що деякі з проектів були куплені корпорацією, але за рахунок неправильного ведення бізнесу, ці сервіси були закриті із-за низького доходу, якщо він взагалі був.

Серед “похованих” можна знайти Google Inbox — експериментальне додаток для роботи з електронною поштою, яка проіснувала всього 7 днів. На кладовищі також покояться сервіси Google Allo, Google Reply і Google News & Weather. На цьому тижні до них приєдналася провальна соціальна мережа Google+.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що Sony PlayStation 5 ще до виходу встигла засмутити фанатів. Повідомляється, що більше не вийде купити вже використані диски з іграми, щоб істотно заощадити. У новій консолі не буде дисководу, і єдиним виходом залишиться сама покупка ігри у Steam. Це означає, що компанія вирішила позбавити користувачів від можливості заощадити.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi Play з'явився в Україні. По суті, це бюджетний девайс, який порадує непоганий начинкою, але при цьому і приємною ціною. Сам апарат продається за ціною в 4699 гривень, що робить його кращим бюджетником на сьогоднішній день.

Знай.uа писав, що корпорація Google оновити браузер Chrome. Судячи з усього, браузер відмовиться від підтримки сервісу Flash, який за сучасними мірками помітно застарів. Замість цього будуть використовуватися більш сучасні сервіси, які вживають помітно менше ресурсів.