Днями Google представила ігровий сервіс Stadia, що представляє собою хмарний геймінг для конкуренції на ринку ігрових платформ. Враховуючи масштаб архітектури Google, вона може дати компанії величезна перевага на ігровому ринку і забезпечити більшу привабливість геймерів. Для того, щоб користуватися сервісами Google, необхідно просто мати гарний доступ до мережі. Для цього не потрібно купувати дорогу приставку - досить усього лише контролер.

Google стверджує, що Stadia набагато потужніша, ніж сучасні Xbox One X і PlayStation 4 Pro разом узяті. Наведено навіть цифри – на 75% могутніше. Це означає, що консолей від Sony і Microsoft може наступити кінець, враховуючи те, якими темпами Google поширює цей сервіс, і які переваги це дає.

Stadia використовує спеціально створені сервери для запуску ігор. Google зараз активно співпрацює з AMD, щоб кожен сервер містив процесор x86 AMD з тактовою частотою 2,7 ГГц, 16 ГБ оперативної пам'яті і користувальницький графічний процесор AMD з продуктивністю 10,7 терафлопс. Для тих, хто не розбирається в технічній частині консолей - це рекордні цифри.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.