На початку березня Microsoft заявила, що буде інформувати користувачів про швидке припинення підтримки Windows 7, яка намічена на 14 січня 2020 року. За словами Microsoft, оновлення, яке включає ці повідомлення, вже отримують користувачі "сімки" по всьому світу. Втім, цього варто було очікувати, так як компанія більше не бажає підтримувати застарілу на сьогоднішній день ОС. До того ж, незабаром корпорація представить нову Lite OS, яка зможе працювати практично на всіх пристроях, включаючи мобільні.

Після установки патча для Windows 7 користувачеві раз в місяць буде вискакувати "смертельне" повідомлення про те, що через 10 років підтримки дні "сімки" полічені, і пора задуматися про перехід на більш нові та сучасні операційні системи, щоб забезпечити безпеку своїх комп'ютерів. Звичайно ж, компанія хоче, щоб користувачі масово перейшли на WIndows 10. Про 8 версії “вінди” ніхто і не говорив.

Згідно з даними StatCounter, Windows 7 використовується на 33,89% настільних комп'ютерів по всьому світу, і лише через кілька років після виходу Windows 10, вона змогла обійти легендарну сімку.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.