Вартість моделі з підтримкою 5G перевищить вартість гаджета без такої мінімум на 20%. У середньому, 5G-смартфон середнього класу обійдеться покупцеві в суму близько 400 доларів. Досить неприємна новина для жителів України, так як у нас 5G-мережа з'явиться дуже скоро.

Згідно з даними, китайські виробники вже назвали попередні ціни на гаджети з 5G. За їхніми підрахунками, якщо вартість нинішніх 4G-моделей варіюється близько 300 доларів, то апарати з підтримкою стандарту п'ятого покоління будуть дорожче відсотків на 20, що складе приблизно 375-380 доларів. Судячи з усього, українцям доведеться переплачувати за непотрібні функції, якими не можна буде навіть користуватися.

І це не дивно, адже виробникам необхідно встановлювати нові чіпи в смартфони, щоб була підтримка мережі нового покоління. Однак, зазначається в повідомленні, не варто розглядати дані ціни як остаточні. Не можна виключати можливості, що ті чи інші виробники встановлять власні націнки.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.