Корейська корпорація Samsung посилено працює новою технологією Neuro Game Booster, покликаної проводити оптимізацію смартфона у важких ігрових додатках. Таким чином, майбутні смартфони компанії зможуть запускати будь-які ігри, при цьому продуктивність буде збільшуватися в кілька разів. Однак, не виключено, що компанія планує випустити ігровий смартфон, щоб заявити про себе на ринку потужних і продуктивних девайсів, адже мобільний кіберспорт поступово набирає обертів.

зокрема, на марку Neuro Game Booster вже отриманий відповідний патент від компанії. З його опису випливає, що користувачам буде представлений режим на основі штучного інтелекту, який буде збільшувати продуктивність гаджета під час гри. При цьому, швидше за все, реалізований він буде дещо інакше, ніж це було зроблено в Huawei. Будемо сподіватися, що таке збільшення продуктивності не знищить смартфон, як це вже було з Samsung Galaxy Note 7, коли смартфони змушували відключати під час перельотів.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.