В найближчі місяці Apple представить iPad початкового рівня. Даних про будову набралося достатньо – з витоків, припущень, дані аналітиків. Однак, він буде виглядати більш сучасно, так що нема чому дивуватися.

iPad 9.7 " представили 27 березня 2018 року, модель 2017 року анонсували 21 березня. Офіційних новин про реліз нового планшета від Apple поки не надходило. Але, швидше за все, компанія обере для анонсу вівторок або середу, а в п'ятницю з'явиться інформація про доступність. Тобто, анонс вона проведе 26-27 березня, а попередні замовлення відкриє 29 березня. Втім, аналітики ще у 2018 році повідомляли, що компанія почне надавати нові пристрої не тільки восени, але й весною, і навіть влітку. До речі, на літо заплановано вихід нових бездротових навушників, так що інсайдери незабаром розкажуть про них трохи більше.

За даними аналітика Мін-Чі Куо, новий планшет стане заміною iPad 2018. Він також підкреслив, що вартість iPad 2019 буде відповідати попередньої моделі. Якщо слова аналітика підтвердяться, ціна нового iPad в Україні буде починатися від 12 тисяч гривень, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ходять чутки, що Apple внесе кілька змін в дизайн нового планшета. Корпус iPad 2019 перероблять, щоб збільшити дисплей в межах габаритів пристрою. Однак, планшет отримає зміни і в начинці.

За чутками, новий iPad отримає 10 “дисплей і підтримку стилуса Apple Pencil 2. До речі, девайс отримає непогану задню камеру, а також зарядний пристрій з виходом USB Type-C. Схоже, Apple хоче остаточно перейти на новий тип зарядки, що полегшить життя любителям техніки яблучної корпорації.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.