Ось вже багато років компанія Huawei займається випуском на ринок смартфонів, причому якщо раніше даний виробник намагався випускати тільки бюджетні моделі, то тепер мова йде вже про преміальних апарати, вартість деяких з них досягає $ 2000. Однак, США досі не довіряє компанії та її продукції, звинувачуючи її в шпигунстві, а також збір інформації про користувачів, яка після цього відправляється в Китай.

При цьому, уряд США не наводить ніяких реальних доказів своїх слів, тоді як користувачі знайшли їх самі. 21 січня 2019 року, шпигунство смартфонів Huawei за своїми власниками підтвердили на відео, причому, вже зараз будь-який бажаючий може переконатися в цьому самостійно. Користувачі форуму Reddit виявили, що, якщо використовувати на телефоні від даного виробника Twitter, який заблокований в Китаї як “ворожий сервіс”, скачати з нього зображення не вийде. Таким чином можна з упевненістю сказати, що девайси все ж стежать за своїми користувачами.

У ході експерименту на телефоні Honor Note 10 для китайського регіону вдалося з'ясувати, що при завантаженні через додаток Twitter зображення на смартфон, воно автоматично вийде з нього через кілька секунд. При цьому, на міжнародній версії моделі Huawei P20 Pro такого не спостерігається. Судячи з усього, китайські смартфони стежать за своїми користувачами, і видаляють додатки, які заборонені законом в Китаї.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.