Віце-президент Lenovo Group Чанг Ченг в китайській соцмережі Weibo повідомив про початок продажів першого смартфона на основі чіпа Snapdragon 855. Апарат також став першим, який отримав 12 ГБ оперативної пам'яті. Це слайдер Lenovo Z5 Pro GT, який поки що доступний в рамках попередніх продажів у Китаї. Не виключено, що девайс отримає підтримку нової мережі 5G. Однак, для українців ця функція абсолютно марна, адже нова мережа поки не доступна для жителів України. Немає сенсу переплачувати за функції, які недоступні.

Мінімальний варіант Lenovo Z5 Pro GT має 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеш і обійдеться в 386 доларів. Виробник при цьому не називає точної дати початку поставок. Вартість найдорожчої версії з 12 ГБ оперативки і 512 ГБ флеш-пам'яті складе близько 650 доларів, що робить смартфон досить дешевим, враховуючи, що це чи не самий потужний смартфон на Android на сьогоднішній день. Само собою, смартфон розкуплять за кілька секунд, так що варто задуматися про передзамовлення.

Серед інших характеристик – AMOLED-екран діагоналлю 6,39 дюйма роздільною здатністю 2340х1080 пікселів. Апарат отримав подвійну висувну фронтальну камеру з сенсорами на 16 і 8 мегапікселів. Основна камера також подвійна, з сенсорами на 24 і 16 мегапікселів. Однак, акцент смартфона далеко не на камері, а на його процесорі. Немає сумнівів, що смартфон займе перше місце по продуктивності за січень 2019 року.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.