22 січня 2019 року, голова даній компанії Ян Белл опублікував в мережу нові зображення свого творіння, яке можуть представити і запустити у продаж вже в найближчому майбутньому. Варто відзначити, що девайс перевершить всіх своїх конкурентів, тому що Sony і Microsoft пора задуматися про поліпшення своїх ігрових консолей.

Головна особливість консолі Mad Box в тому, що вона розрахована на професійних геймерів, а це проявляється у всьому, починаючи від корпусу з підсвічуванням і закінчуючи потужним технічним оснащенням з рідинною системою охолодження. Серед іншого, девайс здатний відображати картинку в 4K що безсумнівно плюс для геймерів.

Нарешті глава Slightly Mad Studios Ян Белл виклав в мережу зображення, проливають світло на те, як буде виглядати ігровий геймпад консолі Mad Box, коли вона надійде у продаж. Сам по собі дизайн кидається в очі, як і підсвічування, яка здатна змінювати колір.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

При цьому підсвічування користувачі зможуть відключити або включити, хто як забажає. На лицьовій частині геймпада розташований сенсорний екран, здатний відображати різні дані, починаючи від клавіатури і закінчуючи підказками під час гри. Так, саме так ми і представляли консоль майбутнього. Про ціну поки не повідомляється, що він буде коштувати явно дорожче своїх конкурентів.

Нагадаємо, компанія Apple знову почала випускати легендарну версію iPhoneі продавати їх все за 250 доларів. Це самий дешевий iPhone на ринку. Звичайно ж, це iPhone SE. Варто зазначити, що він має досить непоганий начинкою, при цьому все це вмістилося в корпусі всіма улюбленого iPhone 5S, які користується популярністю і по сей день.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ексклюзивна функція iPhone стала доступною і для Android-юзерів. Відзначається, що тепер і на Android є додаток, який дозволяє відстежувати час використання свого смартфона, додатків, і так далі. Це дозволить організовувати свій день краще.

Знай.uа писав, що смартфон Samsung Galaxy S10 неприємно здивував користувачів. Наголошується, що ціна за новинку буде сягати аж 50 тисяч гривень, що точно не сподобається користувачам. У будь-якому випадку, модифікацій буде кілька, і найдешевша з них буде на прилавках з цінником в 26 тисяч гривень, що теж чимало.