Компанія Xiaomi хоче випустити новий бюджетний смартфон, що з’явиться на ринку під брендом Redmi. Попередньо відомо, телефон буде коштувати 70 доларів (це менше 2 тисяч гривень).

Новинка отримає назву Redmi Go, тому що працює пристрій на операційній системі Android Go, що розроблена спеціально для бюджетних смартфонів.

Xiaomi Mi 8 Lite: китайці зробили українцям приємний сюрприз

За попередніми даними відомо, що Redmi Go буде з 5,9-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю HD+ і співвідношенням сторін 18: 9. Що стосовно процесора, його модель наразі невідома, але новинка імовірно буде працювати з 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої пам'яті.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Xiaomi Mi 8C: бюджетна версія популярного флагмана

Основна камера матиме один модуль з роздільною здатністю 13 Мп, а фронтальна на 5 Мп.

Як вже було зазначено, новинка буде працювати під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie (Go Edition).

На ринку Індії цей смартфон коштуватиме 5 тисяч рупій, а це близько 70 доларів або 2 тисячі гривень.

Нагадаємо, що кнопка “не відстежувати” є марною, так як сайти не дотримуються правил і домовленості з приводу конфіденційності особистої інформації користувачів, які відвідують сайти. Серед них і Facebook, Google, і навіть YouTube. Раніше вони погодилися на відмову від стеження за користувачами, але через деякий час відмовилися.
Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що компанія Brikk славиться своїми люксовими аксесуарами, і на цей раз представив Lux DualShock 4 — контролер для PS4 в золоті і з інкрустованою діамантами. Ціна дуже кусається, так як за джойстик доведеться заплатити близько 10 тис. доларів.
"Знай.uа" писав, що компанія Garmin вирішила здивувати шанувальників унікальним девайсом, у якого немає конкурентів на ринку - Garmin Instinct. Компанія заявляє, що саме їх розумні годинник є найбільш міцним на ринку, так як вони зроблені по військовому стандарту захисту.