На вихідних компанія Apple відновила продаж популярної моделі iPhone SE, які були раніше припинені.

Всі нові Phone SE є версіями Neverlock (розблокованим), але доступних модифікацій всього дві: на 32 та 128 ГБ. Звичайно ж, 32 ГБ на сьогоднішній день відверто мало, та й ціна не така вже й велика, щоб задовольнятися 32 ГБ. Найдешевша версія з 32 ГБ обійдеться покупцям в 250 доларів – це самий дешевий iPhone Apple.

Версія на 128 Гб обійдеться в 300 доларів, що робить його самим доступним смартфоном компанії з подібним об'ємом пам'яті. Раніше iPhone SE коштував мінімум 450 доларів. У будь-якому випадку, це відмінна можливість для тих, хто любить дизайн iPhone 5S, але при цьому і досить сучасну начинку. iPhone SE відмінно підходить під дані вимоги.

Обмежений вибір і серед кольорів корпусу. Зараз доступна поки тільки версія з 32 ГБ в рожевому кольорі.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Google Pixel 3 все ще вважає потужним смартфоном, компанія незабаром знайде йому заміну, випустивши Google Pixel 4. Так, це точно станеться не раніше осені 2019 року, але вже перші знімки майбутнього смартфона з'явилися в мережі. З іншого, на знімках немає фронтальної камери. Можливо, її впровадили в дисплей, або ж зробили висувний механізм, як у смартфонів Huawei і Xiaomi.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Роскомнагляд знову наїхав на Facebook і Twitter. Повідомляється, що компанії тепер зобов'язані виплатити близько 5 тисяч рублів штрафу. Компанием простіше виплатити цей мізерний штраф, ніж розміщувати сервери на території Росії, щоб зберігати інформацію жителів країни на них.

Знай.uа писав, що корпорація Apple знову обманює користувачів. На цей раз, компанія випустила досить слабкі акумулятори для iPhone, однак ціна при цьому просто величезна. За ціну в 150 доларів, можна просто придбати бюджетний смартфон, а не просто чохол.