Не надаючи цій події широкого розголосу, Google Photos змінила політику, що стосується надання необмеженого простору під фотографії і відеозаписи в хмарному сховищі Google Photos.

Нагадаємо, оголошуючи про запуск нової версії сервісу Google Photos 2015 року, розробники зробили дуже сміливу заяву, пообіцявши безлімітний простір всім власникам смартфонів з Android для зберігання фотографій (дозволом 16 Мп) і відео (дозволом не більш 1920х1080 пікселів). Так, ми в курсі, що у відношенні власників смартфонів Google Pixel першого покоління обмеження за якістю не застосовуються взагалі, для Pixel другого покоління вони набудуть чинності тільки в кінці 2020, а для третього — після 31 січня 2022 року.

Після 6 грудня, коли в силу вступили вже затверджені зміни, необмежений простір буде надаватися тільки для підтримуваних форматів відео. Повний список є на сайті підтримки Google, він включає більшість найбільш поширених форматів (AVI, MOD, MMV, TOD, WMV, ASF, AVI, DIVX, MOV, M4V, 3GP, 3G2, MP4, M2T, M2TS, MTS і MKV).

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Всі інші, що належать до непідтримуваних форматів, наприклад, VOB або RAW, більше не зможуть скористатися правом на безкоштовне зберігання і займане ними місце буде тарифікуватися. Нагадаємо, що Google дає кожному користувачеві Google Photos цілих 15 ГБ вільного простору в безкоштовному тарифному плані, які як раз можна використовувати для зберігання матеріалів, в тому числі і непідтримуваних роликів, в оригінальній якості. І так, платні тарифні плани з додатковим простором ніхто не відміняв.

Раніше ми писали, що генеральний директор Google Сундар Пічаі під час слухань у Конгресі США пояснив, чому при введенні запиту "ідіот" пошуковик показує фото президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, Google Translate отримав масштабне оновлення.

Як повідомляв портал Знай.uа популярний перекладач Google Translate навчився перекладати документи.

Знай.uа писав Google Translate додали нейронний переклад для української мови.