Відомий техноблогер і автор YouTube-каналу JerryRigEverything зазнав досить незвичайний смартфон RED Hydrogen One. Головна особливість новинки – оригінальний екран, який дозволяє переглядати 3D-контент без використання спеціальних окулярів. Телефон буквально недавно з'явився на прилавках, і в руки видеоблогера потрапив один з перших екземплярів.

Першим "під ніж" потрапив дисплей пристрою. Захищене скло продемонструвало високу стійкість до пошкоджень. Довелося докласти чимало зусиль, що були помітні подряпини.

Декоративні панелі у верхній і нижній частині екрана відокремилися без особливих зусиль, але на працездатності смартфона це ніяк не позначилося. Так само легко відклеїлася і вставка в нижній частині задньої панелі, але йому це не заважає працювати без перебоїв, адже це декоративні вставки, не більше.

Алюмінієвий корпус виявився найменш стійкий до зовнішніх впливів – здерти фарбу з торців і задньої кришки Нільсону вдалося без особливих зусиль. Однак сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення, продовжував справно працювати, навіть завівши глибокими подряпинами. Це радує, оскільки фарба здирається за кілька днів інтенсивного використання, але функціонал залишиться тим самим.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Після традиційного десятисекундного нагріву запальничкою дисплей швидко відновився, але помітне сіра пляма в місці ще деякий час залишалася помітною на світлому фоні.

Варто нагадати, що новинка продається за 35 тис. гривень.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.