Інженери компанії Axon створили інноваційний електричний шок Taser Pulse під назвою Pulse +. Пристрій після пострілу самостійно зв'язується з поліцією. Таким чином, ця функція може врятувати життя або власнику шокера, або ж зловмисникам. З допомогою поліпшення пристрою він повідомляє поліції про своє місцезнаходження. Будемо сподіватися, що шокер почнуть синхронізувати для поліцейських, які будуть приїжджати на виклик.

Щоб використовувати цей пістолет, необхідно його синхронізувати зі смартфоном. Під час пострілу гаджет передасть сигнал, щоб телефон зв'язувався з поліцією і відправляв службу порятунку геодані про те, де перебуває користувач. Це дуже зручна функція, яка збереже дорогоцінні хвилини в критичній ситуації.

Повідомляється, що Радіус ураження шокера 4,5 метра. Компанія обіцяє замінити зброю, якщо воно залишиться на місці події після пострілу. Вартість новинки 449 доларів, так що це цілком адекватна ціна за розумний шокер.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.