Samsung Experience 10 -це нова кастомний оболонка для Android від корейської корпорації , яка базується на операційній системі Android 9 Pie.

Скоро почнеться її офіційне бета-тестування на смартфонах Galaxy S9. Нове програмне забезпечення також додасть нову клавіатуру від Samsung. У ній буде доступний режим плаваючою клавіатури, який отримала нещодавно Google Gboard. Отримати доступ до новинки зможе кожен, хто є учасником раннього доступу від Samsung.

Samsung Experience 10 і Android Pie для Galaxy S9 вийдуть тільки на початку наступного року. На жаль, але поки потрібно набратися терпіння, щоб їх довели до розуму.

Функція з'явилася в Android 4.4 KitKat для Galaxy S5, але потім була видалена. Повернення планується разом з Samsung Experience 10. Так що чекати залишилося недовго. Само собою, відданих фанатів компанії це дуже обрадує, адже разом з прошивкою смартфони отримають і нові функції.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Плаваюча клавіатура схожа на Google Gboard, де аналогічна функція була додана в останньому оновленні. Таким чином, виробник хоче полегшити роботу з екраном за допомогою однієї руки. Що зрозуміло, тому що смартфони все більше і більше, а кожна нова модель перевершує попередню по діагоналі дисплея.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.