Якщо вірити повідомленням одного з власників iPhone X, то його пристрій не просто зависло або глюкнуло під час інсталяції нової версії операційної системи, а зайнялося. Однак, власник смартфона встиг зреагувати, і загасив палаючий смартфон. Однак, у разі, якщо б він поставив телефон перепрошиваться на ніч, все могло статися набагато небезпечніше.

Хлопець зареєстрований у Twitter під псевдонімом Rocky Mohamadali. Він вирішив оновити свій iPhone X до iOS 12.1. Смартфон в той момент знаходився на зарядці. Було зарядний пристрій оригінальним — невідомо. Протягом останніх двох тижнів саме нові iPhone від Apple почали запалюватися. Критичний баг в операційці, або ж заводський брак - невідомо.

Тим не менш, під час відновлення його iPhone X загорівся. Фото того, що стало з девайсом, хлопець опублікував на своїй сторінці в Twitter.

Компанія Apple швидко відреагувала на ситуацію, запропонувавши відправити їм пошкоджений апарат для діагностики. Також можна відзначити, що в коментарях знайшовся користувач, який зазначив зайвий нагрів його iPhone X після поновлення на iOS 12.1.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.