Власники автомобілів Volkswagen тепер можуть відкривати і закривати за допомогою свого iPhone. Це стало можливим завдяки новому голосовому помічнику Siri в мобільному додатку VW Car-Net. Тепер навіть без ключів, можна отримати доступ до свого авто. Залишилося тільки навчитися заводити авто за допомогою голосового помічника.

Взагалі-то у Siri багато можливостей, а не лише відкриття і закриття автомобіля. Так, з його допомогою можна перевірити залишок палива або заряду (якщо мова йде про електромобіль). Також за допомогою Siri можна зарядити електрокар, встановити в машині потрібну температуру і дізнатися, де вона знаходиться. По суті, голосовий помічник від Apple робить ваш електрокар розумним. Досить приємний сюрприз для тих, хто піклується про екологію.

Якщо раніше це все робилося, як кажуть, “вручну”, то тепер – в голосовому режимі, що значно полегшує життя автовласникам. До того ж, це не відволікає водія на дорозі, а руки залишаються на кермі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

загалом, це дуже корисна технологія, яка буде користуватися великою популярністю у власників автомобілів Volkswagen. При цьому слід зазначити, що мобільний додаток VW Car-Net не безкоштовне. За нього потрібно щомісячно сплачувати фіксовану суму, але і вона цілком собі нормальна.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.