Компанія Bethesda в Fallout 76 спробувала зробити експеримент, перевівши гру в повноцінний онлайн, про який так давно просило співтовариство. Журналісти були запрошені оцінити проект і переважно грою були задоволені. Однак, після старту продажів оцінки різко зменшилися.

Для фанатів серії анонс був розчаровує, але грі дали шанс, вказавши розробникам на їх помилки, попросивши виправити до виходу. Однак після виходу виявилося, що змін по суті немає, і всі старі помилки, які виявили учасники бета-тесту залишилися на місці. Таким чином компанія показала, що слухати публіку не стала.

На популярному і авторитетом ресурсі Metacritic грі ставлять дуже низькі оцінки і гнівні відгуки: версія для комп'ютерів тримається на рівні 2,2 бали, PlayStation 4 – 2,1, а в Xbox One – розгромні 1,5 бала. Дуже неприємний сюрприз для розробників. Однак варто визнати, що мультиплеер припав до смаку далеко не кожному.

Більшість претензій зводиться до одного: втрата духу автентичного серії. Гра по суті виглядає дуже свіжо, і лише мала частина залишилася від культової серії.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.