У наступному великому оновленні Windows 10 під кодовою назвою 19H1 з'явиться нова світла тема оформлення — вона прийде на заміну старої. Однак, випробувати новинку можна вже зараз: для цього потрібно бути учасником програми попередньої оцінки ОС і встановити збірку під номером 18282.

Раніше при виборі світлої теми багато елементів інтерфейсу залишалися темними. Тепер всі вони будуть білими або світло-блакитними. Це поширюється на панель завдань, меню “Пуск”, центр повідомлень, сенсорну клавіатуру і багато іншого. Швидше за все, така тема допоможе позбутися від напруги очей. Однак, це все одно не те, чого чекають фанати від компанії, оскільки кількість багів і помилок у системі досі зашкалює, хоча операційка вже існує кілька років.

Microsoft змінила стандартну картинку робочого столу. За квітами вона повністю відповідає новому оформленню. Таким чином компанія хоче піднести користувачам більш оновлену операційну, яка здивує користувачів новими квітами в інтерфейсі.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Серед інших нововведень тестової збірки — темна тема у вбудованому додатку OneDrive, нові можливості програми для створення скріншотів екрану і система вибору часу оновлення ОС. Швидше за все, оновлення стане доступним для кожного в квітні 2019 року, атк як велике оновлення заплановано на цей місяць.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.