На ринку мобільних телефонів почали раптово з'являтися кнопкові. Nokia не стала винятком, і представила незвичайний кнопковий девайс. Виробник встановив у Nokia 106 акумулятор ємністю 800 маг, одного повного заряду якого вистачає на 21 день в режимі очікування і постійного підключення до мережі. Досить непогані характеристики. Смартфон ідеально підійде для тих, хто любить дзвінки, і ненавидить постійну підзарядку своїх девайсів. Якщо говорити про розмовах, то зарядки вистачить на 15,7 годин спілкування в мережі 2G. При необхідності батарею можна швидко замінити на іншу, завдяки чому цей мобільний пристрій відмінно підходить для використання там, де немає джерел живлення поблизу, наприклад, в походах. Незамінний атрибут, враховуючи його можливості та ціну.

Для зарядки Nokia 106 використовує роз'єм microUSB, а кабель для підзарядки входити в комплект поставки. В іншому, апарат пристроїв 1,8-дюймовим екраном з роздільною здатністю QQVGA (120 на 160 пікселів). на диво, телефон оснащений 4-ядерним процесором MTK 6261D, повноцінним роз'ємом 3,5 мм роз'єм для навушників, FM-радіо, а також декількома іграми, серед яких “Змійка”, Nitro Racing, Danger Dash, Tetris і ряд інших, які викликають ностальгічні почуття в кожного. Не обійшлося без слота для установки двох SIM-карт. Мобільний пристрій може одночасно зберігати в пам'яті до 500 SMS повідомлень.

Що стосується ціни, за девайс доведеться заплатити 800 гривень, що не може не радувати.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.