Під час презентації нового флагмана Mi8 Pro компанія Xiaomi вперше розповіла про прихованих посланні під прозорою задньою кришкою. Раніше користувачі вважали, що це дійсно прозора кришка, і навіть були суперечки в мережі між користувачами ще до презентації флагмана.

Виявляється, що, крім декоративної плати з процесором та іншими компонентами, що імітують нутрощі апарату, виробник заклав в смартфоні безліч цікавих посилань, які сподобаються абсолютно кожному.

Уважно придивившись до задньої сторони Mi8 Pro, можна побачити безліч написів. Частина з них описує характеристики самого апарату, але більшість має прихований сенс.

1. MIUI 10: остання на даний момент версія фірмової прошивки Xiaomi.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

2. Подвійна камера з розміром пікселя 1,4 мкм.

3. Qualcomm Snapdragon 845: “серце” смартфона.

4. FQ1157 і FQ1176: позначення двох частот GPS – L1 і L5, який підтримує всі існуючі частоти переходів.

5. Samsung UFS 2.1: швидкий флеш-накопичувач.

Таких посилань близько 20, так що уважні користувачі зможуть знайти їх всіх.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.