Президент споживчого бізнесу Huawei в Європі Уолтер Чі розповів про інновації, які компанія збирається представити в 2019 році. Крім сміливого дизайну і збільшеної продуктивності, китайська компанія вирішила зробити упор і на камеру, щоб обійти своїх конкурентів.

В першу чергу, на початку року компанія планує показати складний і 5G-смартфон. Так, телефон отримає всі тренда 2018-2019 року. Також є плани по камері з чотирма сенсорами, яка може демонструвати 10-кратний зум без втрат при масштабуванні. Дивовижні цифри, але чи так буде насправді - дізнаємося після анонсу нових смартфонів.

На думку R&D Huawei, трьох – або п'ятикратного зума просто буде недостатньо для того, щоб дистанціюватися від конкурентів. Подивимося, яким чином компанія збирається створити зум, якого немає навіть у Apple і Samsung. Цілком можливо, що мова піде про штучний інтелект, який буде обробляти картинку в реальному часі.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.