Youtube і Facebook одночасно здивували юзерів запровадженням платних підписок

аудиостриминг YouTube Music і YouTube Premium, дає розширений доступ до відеохостингу. І хоча ця функція вже досить давно всередині сервісу, буквально днями з'явився доступ для українських користувачів, що не може не радувати.

YouTube Music-це новий музичний стриминговый сервіс, створений спеціально для прослуховування музики. За допомогою цієї підписки (платній) можна отримати доступ до добірками і альбомів виконавців.

Музичним продуктом на базі YouTube можна користуватися в мобільному додатку (Android, iOS) і за адресою music.youtube.com у двох версіях - платною і безкоштовною. Підписка на YouTube Music Premium відкриває доступ до офлайн-завантаженні треків, програвання музики у фоновому режимі і відключає рекламу. Досить корисна функція, що не може не радувати.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Користуватися новою версією YouTube Music можна безкоштовно, але з підтримкою реклами. Платна підписка на YouTube Music, яка називається YouTube Music Premium, коштує 79 грн/міс за індивідуальний аккаунт і 119 грн/міс за сімейний тариф для користувачів Android. Таким чином можна позбутися від реклами, і отримати доступ до деяких приємним функцій.

Підписка на YouTube Premium буде коштувати 99 грн/міс за індивідуальний тариф і 149 грн/міс за сімейний доступ.

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.