На YouTube-каналі GizmoSlipTech опубліковано відео з тестом швидкості роботи флагманів Samsung Galaxy Note 9 і iPhone Xs Max. На даний момент, це найпотужніші флагмани, не рахуючи ігрових за типом Razer Phone і флагман від Xiaomi.

На смартфонах по черзі запускалися спочатку певні програми, а потім ігри. Після цього, відкриті ігри і додатки включали ще раз для того, щоб подивитися можливу зайнятість фоновими додатками. Переможцем стає модель, яка швидше впоратися із запуском всього.

Результати знову здивували всіх. При запуску програм Galaxy Note 9 виявився швидше iPhone Xs Max, але різниця склала частки секунди, тому вирішили оголосити нічию. З запуском ігор швидше впорався iPhone Xs Max. Швидше за все, новий чіп A12, який Apple розробила самостійно дозволив збільшити потужність смартфона на 200%, в порівнянні з iPhone X. При цьому варто врахувати начинку смартфонів. У тестах використовувалася модифікація Galaxy Note 9 з 8 гігабайтами оперативної пам'яті, а в iPhone Xs Max тільки 4 гігабайти оперативної пам'яті. Раціональне використання ядер дало про себе знати.

Секрет неймовірної швидкості роботи флагмана Apple при вдвічі меншій кількості ОЗУ в наступному: iPhone Xs Max, як і інші моделі компанії, не закриває запущені програми або гри. На відміну від Android, iOS здатний їх згортати, використовуючи при цьому мінімум оперативної пам'яті. Вони постійно перебувають у фоновому режимі, а значить майже блискавично відкриваються за бажанням користувача. Samsung Galaxy Note 9 так не робить. Смартфон вивантажує з оперативної пам'яті відкритий додаток, а коли власник запускає програму або гру ще раз, вони за фактом запускаються заново.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.