Судячи з невеликого попереднього анонсу на майданчику AliExpress, компанія Umidigi готується випустити доступний смартфон Umidigi A3. Відзначається, що смартфон буде достатньо бюджетним.

Це підтверджують і специфікації смартфона, які виявилися дуже скромними. Однак, серед іншого смартфон отримав те, чого немає в інших смартфонів. Відзначається, що смартфон отримає окремі слоти під дві SIM-карти і один для карт пам'яті microSD. При цьому обидві SIM-карти зможуть одночасно підтримувати роботу в мережах 4G / LTE. Навіть смартфони від Apple не здатні підтримувати дві мережі з двох сімок одночасно, коли мова йде про китайської версії iPhone XS XS і Max.

З інших характеристик новинки поки відомо про 16 Гб вбудованої пам'яті, подвійну основну камеру і наявності сканера відбитків пальців на тильній панелі. Про сенсор особи і мови не може бути. Як очікується, у продажу Umidigi A3 з'явиться 28 вересня. Тоді ж стануть відомі детальні специфікації смартфона і його вартість. Аналітики прогнозують ціну смартфона в 150-200 доларів.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Подібні смартфони створені для ринку Індії і Китаю, оскільки вони мають підтримку двох сім-карт, а також приємну ціну. До речі, подібний смартфон випустив і Alcatel, і просить за новинку трохи більше 100 доларів.

Нагадаємо, що підрозділ соціальної мережі Facebook в Колумбії розпочав публічне тестування свого додатку для пошуку нових знайомств і створення пари. Розробники анонсують, що Facebook Dating буде принципово відрізнятися від існуючих аналогів.

Як повідомляв Знай.uа, американська компанія Amazon представила AmazonBasics Microwave - мікрохвильовку, керовану за допомогою голосового помічника Alexa.

Знай.uа писав, що американською корпорацією Google розроблено пристрій для смартфонів, назване Pixel Stand. Зараз вже відомо, що компанія випустить унікальну бездротову зарядку, яка працює на технології Qi.